21. srpna 2013

Chicken sandwich

...yum yum.

Zname to vsichni. Pecene kure se ne vzdy cele sni, ikdyz mate maleho jedlika, ktery sni za 2 dospele. Co delate se zbylym kuretem? My delame sandwiche, jako treba vcera.

S cerstvou celozrnou bagetou, carry dresinkem, okurkou, rajcatem, ledovym salatem, slaninou a jako bonus, aby to nebylo tak ''zdrave'', s hranolkama. At mame full menu :)

Vili dostala take svou ''detskou porci'' ochuzenou o vsechny tyto zdrave dobroty, ale i tak nic nenamitala a snedla vse na talirku. 









 Treba se nechate inspirovat...


Prijemnou stredu vam vsem, moje mile ctenarky.

Marketa



6 komentářů:

  1. Markéto, mňam, mňam ;-) Taky dělám sendviče nebo přidám kuřecí maso do salátu.
    Pěkný den
    Šárka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sarko, jeee.. nejaky dobry salat. Ted jsi zase navnadila Ty me.

      Vymazat
  2. Jee, je, sliny se mi sbihaji. Zkusim nekdy udelat. Jinak krasny blog. Mejte se prima. Hana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hned bych poslala na ochutnavku :)
      Moc dekuji, Hani. Tesi me to.

      Vymazat
  3. Markét, jsem ráda že jsem na tvůj blog klikla!

    Jen si sem prosím v šabloně přidej sledujcí-followers, jinak mi, co bychom tě rádi sledovali neuvidíme tvé nové příspěvky.

    Pak bych ti také tvé opravdu nádherné fotografie doporučila zvětšit, to se nastavuje při psaní příspěvku když na fotku klikneš. A k úplné dokonalosti by to chtělo ještě psát háčky, čárky :-D

    Snad jsem se tě těmito připomínkami nijak nedotkla, ale tvůj blog/fotografie mě opravdu nadchl a ráda bych poradila, jak jej udělat ještě lepším!

    At se daří!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobre rano Very!
      Jsem moc rada, ze jsi na muj blog klikla, protoze kdyby ne, mozna bych ani nevedela, co by bylo dobre zlepsit, zmenit, upradovat :)Pripominky ci pripadna kritika by se cloveka nemely dotknout, ale spise mu otevrit obzor jinych, novych a mozna i lepsich moznosti! Ja jsem za pripominky rada, znamena to totiz, ze ctenari neni blog lhostejny :) ted si trosku fandim :)
      Zkusila jsem nastavit uz followers, fotky se pokusim zvetsit... Nicmene problem s hackama a carkama zustane, jelikoz pisi na danske klavesnici, ktera nema preddefinovane hacky a carky. Zalezitost, kterou jsem uz resila drive.

      Jsem rada za Tvuj prispevek a tesi me, ze sis nasla cas, mi o tom napsat.

      At se dnesni den vydari...

      Marketa

      Vymazat