14. srpna 2013

DIY Stork


... na papire.

Dlouho me svedila ruka...a dlouho jsem si rikala, ze bych si mohla neco jen tak nacrtnout. Nejaky obrazek... ramu a ramecku mam dost. 

Jen, co jsem vzala fixu do ruky, napadl me cap
 Nevim, proc. A radeji jsem o tom ani poradne nepremyslela... myslenky jsou pekna vec, ale nekdy cloveka napadaji ruuuuzne veci :) vzdyt my vime. 

Cap, ted uz familierne nazvan Emil, byl hotov za 3 minuty. Pak uz jen zaramovat a bylo to.
Suma sumarum, pocitam do 5ti minut se vsim vsudy. Jak ja miluju tyhle rychly akce :)

Pak jsem cela stastna, bezela ukazat Emila manzelovi a dceri. Dcerka to shrnula slovi: ''...pipi pipi...'' manzel byl sdilnejsi a rekl: ''... bud je to cap nebo to byl pokus o plamenaka ci  pelikana...'' Ten vi, jak potesit. 


A tady muj Emil








  Zkuste si taky neco jen tak namalovat...nic to nestoji, je to hned a jeste mate dobry pocit.... takovy ten - pysnici se :)

 Kdyby to tak bylo se vsim. 

Skvelou stredu plnou tvurci nalady

Marketa

3 komentáře:

  1. Market, vy máte talent!!! Já se chystám na nějakou abstrakci (pro jistotu ;-)). Koupila jsem si totiž barevné vázičky a perleťovou zvonkohru a chci si k tomu sladit barevně obrázek. Tak jsem sama zvědavá,co z toho nakonec vyleze :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sary, vy me vzdy umite potesit! :) talent to asi nebude to spravne slovo ... par tahu fixou a je to. Spis Vy budete urcite nadana, na obrazek se tesim... Mate uz nejakou predstavu? Moc moc zdravim, moje mila!

      Vymazat
  2. Ale jo. Je vidět, že máte jistotu v ruce ;-) Já to u sebe vidím na pár barevných tahů štětcem nebo tak něco :-D

    OdpovědětVymazat