12. srpna 2013

White madness

... ano, bila, bila a jeste jednou bila. 

Co se dalo, se natrelo...kdyby se muj muz nevzdalil s tim, ze musi jit neco nalehave resit do sklepeni...natrela bych nejspis i jeho :)

Zacalo to ramem u zrcadla, pak drevenou bedynkou, kam si ukladam lehke satky a saly a natrela jsem i krabici. Ano, krabici. Mela jsem krasnou od Nina Ricci, ale nejak se nezkamaradila se zbytkem interieru, tak podstoupila zkraslovaci kuru take.

Pri te prilezitosti jsem se take pustila do sve magneticke tabule znacky IKEA, kterou jsem si elegantne nacancala tak, aby svym puvabem okouzlovala nove prichozici a potesila jejich oko.



Takze ji zdobi muj hamsa naramek, holubi pericko, ktere jsme nasly s dcerou na prochazce, obtisk meho prstu ve tvaru srdce, ktery jsem darovala svemu muzi jen tak, z lasky...nase svatebni fotografie, Diana a Coco Chanel.









Jsem moc zvedava, jaka barva me ceka priste...

Hezky start do noveho tydne, moje mile. 


Marketa

8 komentářů:

  1. Milá Markéto, tolik krásy pohromadě..... Moc se mi Vaše nástěnka líbí. Taková hezky jemně ženská. Manžel natřený na bílo mě pobavil :-D
    Já bohužel žádný blog nemám. Chtěla jsem Vás pozvat alespoň ke mně do obchůdku na pokoukání, ale nedaří se mi na mobilu zkopírovat odkaz a počítač máme už odpojený kvůli malování. Tak až někdy příště ;-)
    Přeji hezký den a těším se na další příspěvek
    Šárka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sarko, moc dekuji. Musim uznat, ze se mi take libi :) Tak jeste, aby ne...kdyz jsem si ji tak vysperkovala. Urcite mi pisnete (az to bude mozne)...pokoukanicko, to ja moc rada. A dejte take vedet, jak pokracuje akce obyvak :)
      Prijemny podvecer.
      M

      Vymazat
  2. marketka, nastenka je paradna, nadherne zladena. Kazde oko tam musi urcite zabludit. Andrea

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Andrejka, moc dekuji. Zatim tam tedy nejvic bloudi to moje :) je totiz naproti dverim z obyvaku :) a ja porad chodim sem a tam. Zdravim a vesely den preju!

      Vymazat
  3. Markétko, nádhera .... překrásně "vystajlované"a sladěné .... Marki

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc Vam dekuji, Market. Jsem rada, ze se libi ... A gratuluji ke krasnemu jmenu :)

      Vymazat
  4. I realy like your headboard on this wall .....creative...:)) hug from Ann Elin

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Thanx a lot Ann Elin, really appreciate that and happy u like it!
      Kram og har en dejlig dag!

      Vymazat