12. února 2014

When I need you



When I need you
just close my eyes
and I am with you
...

 
Kdyz vidim nejakou peknou vec, ktera ke mne navic mluvi stejnym ''jazykem'',  tak ji proste musim mit. 

Jenze nekdy vidim vice krasnych, must have veci, ale stejne si je nekoupim.

 Proc?

Hm, jednoduse proto, ze se mi prvoplanove moc libi, ale ve skutecnosti se k nam nehodi. A to je potom tezke dilema. Vyporadat se s myslenkou, ze i presto, ze by jste tu danou vec chteli, ji proste mit nebudete, protoze se, jak jsem uz psala, k vam domu nehodi a to bud rozmerove, barevne, funkcne nebo je proste tak neuveritelne draha, ze ikdyby jste si potajmu ubirali denni prijem cokolad a misto toho si sporili tak na ni stejne nemate. 

Momentalne mam v merku par veci, o kterych premyslim skoro kazdy den, ale ktere se mi z nejakych duvodu proste domu nehodi. Jenomze ja na ne ne a ne prestat myslet. 

A tak mi v hlave Cross tray od Pia Wallen vesele rejdi spolu s tacem od TineK Home, rucne pleteny kos z Ikei a lucerna od Tine K Home mi nedaji spat uz davno a slavna Eames chair spolu s jejich ptakem me drazdi uz snad pul roku a tak bych mohla pokracovat dal. 

Nevim, jak z  toho kruhu ven,  ale tajne si preji, aby nejmene jedna vec do par tydnu, maximalne mesicu, byla moje. 

Vzhuru na lov, protoze nadeje... ta umira posledni. 

 :)











Mejte prima stredu a nezapomente si neco koupit


Marketa


11 komentářů:

  1. Markétko neskutečné to stejné prožívám i já!
    Včera jsem se odhodlala k tomu, že si udělám Wishlist a budu si to pěkně odškrtávat, ale nevím pár kousků si mám v plánu pořídit nejraději bych je chtěla hned, ale musím to ještě promyslet jak se znám pár nocí bude bezesných.Krásné dny a přeji aby se ti tvé plány splnily co nejdříve. Adéla

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Adelko, mluvis mi uplne z Duse ... a ty bezesne noci moc dobre znam, prozivam je s uplnou pravidelnosti kazdych par dnu ;)

      Krasne sny

      Vymazat
  2. Ahoj Marketka, tak to sa hodi presne na mna.....a mozem uberat tolko cokolad....aj tak na ten luster od Tiny K mat nebudem, lebo raz toto treba do domacnosti, zase kupit pre deti oblecenie a moje veci sa tak odsuvaju....ale ved ja si uz len nejaku tu radost pravim... :) Krasny den a uspesny lov teda :)
    http://trendesso.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mas naprostou pravdu, je to vecny boj, jestli neco pro sebe.. v tom pripade tedy neco ve stylu decor nebo neco pro deti :) jak ja Ti rozumim.

      Ale nekdy si tu radost prote udelat musime... nebo aspon ja.. doda to pak stavu na dalsi dny.
      Zdravim, zdravim a krasny den preji.

      Vymazat
  3. hehe, jojo to znám v poslední době často, poněvadž si vytváříme náš domov :-). Já si dokonce píšu seznam priorit a přání, občas se to hodí - někdy vyškrtnu, někdy posunu na vrchní místa :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, to ja taky... a vzdycky zasnu nad tim, jak neco, co bylo na poslednim miste, poskocilo kupredu, aniz bych ty veci pred tim uz vlastnila. Ale holt touha je touha :)

      At se nam dari a dosahneme nasich tajnych snu.

      Vymazat
  4. Milý a výstižný příspěvek... My všechny, co nás pojí stejný zájem, to máme asi podobné...Myslím. S dřevo-kuličkami mám vymyšlené mini DIY. Hezkou dobrou noc Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, mame. Moc se na Tvou DIY s wood balls tesim.
      Skvely tyden

      Vymazat
  5. Jo, jo .....to je věčné dilema ....ani nevíš, jak ti rozumím .....Marki

    PS: Přeji ti krásnou sobotu a neděli ..... i svatého Valentýna !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marki, dekuju moc.. jsem rada, ze mam v Tobe podporu :)

      Srdecne pozdravy a uspesny start do noveho tydne.

      Vymazat
  6. Marét, to je přeci úžasná výhoda, umět se zamyslet a nenakupovat bezhlavě :) . Naučila jsem se to i u oblečení a je to báječně osvobozující :D
    Krásné fotky!

    OdpovědětVymazat