5. května 2014

TAG v perinach

A dnes o mne. 

Za prekvapeni, o ktere se postarala Moni z blogu Vintagelover, moc dekuji a s radosti se do nej vrham.


Bez ceho uz pul roku neodchazim do perin?
Vaham. Napisu-li manzela, bude to znit majetnicky a mozna take tak, ze bez nej nedam ani ranu. A presne tak to myslim. :) Od te doby, co mame HBO, a ono to tak plus minus pul roku muze byt, neodchazime do postele jeden bez druheho. Plni nadseni a elanu se vecer co vecer vrhame k televizi v obyvacim pokoji, abychom vecer co vecer jeden druheho nebo druhy prvniho vzbudili a pokracovali v tom uzasnem spanku u nas v loznici. Do perin zasadne s manzelem a velkym pranim konecne neco dokoukat do konce.


Svudne sansoussi nebo pohodlne pyzamo?
Svudny top na raminka s kalhotkama. V zimnich mesicich ten svudny topik nechavam a kalhotky menim za pyzamove kalhoty a hrube ponozky.


Kniha?
Volam ano, ano, ano. Kniha skoro porad a skoro vsude. Momentalne ''dalsi'' uzasna kniha od Barbary Wood. Na zacatek knih si vzdy pisu, kolikrat jsem je uz precetla a Panenky z raje uz 4x.


Sklenicka neceho dobreho pred spanim?
Sklenicka cokoladoveho mleka, kterou stridam s hrnickem caje. A mezi me nejoblibenejsi caje patri Løv, Kusmi a Pukka.


Kosmeticke ritualy?
Mam a hned nekolik. Rano si oplachnu oblicej studenou vodu a nasledne ocistim oblicej tonikem. Naplacam si (nebo vtisknu, jak chcete) hydratacni krem. Z lednicky vyndam gel pod oci, ktery vklepu tam, kde je potreba. Pres tyden davam make up, o vikendech mam radsi, kdyz je plet  ''naked''.
Vecer pak odlicuju a davam serum od Kiehls a poradne promastim ruce a nohy  kokosovym olejem.  2x tydne peelinguju plet pomoci olivoveho oleje a trtinoveho cukru a na ozivani delam i masky. Predtim, nez si jdu umyt vlasy, si do nich vetru kokosovy olej a necham ho 10 min pusobit. Vlasy jsou pak takove vlacnejsi a hebci.


Chrapu?
Ja ne, ale vim o nekom, kdo nekdy ano... 


Snidane do postele?
Davam prednost radeji snidani u stolu. Kdybych ale lenosila cely den v posteli, tak bych chtela nejen snidani, ale i obed a veceri.


Moc bych si prala vedet jake kosmeticke ritualy ma Pavlinka z blogu Sofastars, bez ceho uz pul roku neodchazi do perin Martinka z My0neway a v cem spi Sarka z Mamaisonblanche.


Uz se tesim, holky.




Krasne pondeli vam vsem



Marketa

 

1 komentář:

  1. Amazing blog and very interesting stuff you got here! I definitely learned a lot from reading through some of your earlier posts as well and decided to drop a comment on this one!

    OdpovědětVymazat