19. prosince 2013

Getting ready

Pohodovy ctvrtek vam vsem. 

Mate uz zabalene darky nebo stale jeste balite po vecerech a nocich, kdy deti uz davno spi?
Ja jeste balim.

Letos jsem se rozhodla, ze ke kazdemu zabalenemu darku vyrobim i karticku s jehlicim. A take, ze ty karticky budou barevne, hodne barevne. Ikdyz jsem zpocatku zacala velmi stridme.

A tak od  rana vyrabim a lepim, piju horkou cokoladu a posloucham Purpuru od pana Sucheho















 . 
Karticku jeste odirkuju a dirkou pak provlecu nejakou krasnou stuzku



Krasny predvanocni cas



Marketa

10 komentářů:

  1. Hahaha, zabalené dárky :-D Jako každý rok si plánuji, že zabalím v předstihu, ale vždycky se to nějak zvrtne. Takže mám zatím zabalené jen 4 dárky (už asi 14 dní), pak jedno dítě straší s nemocí doma, teď ho vystřídalo druhé dítě, takže to nejde. Mám pocit, že noc z 23. na 24. 12. to opět jistí :-D :-D :-D
    Tvoření a balení zdar :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sari, baleni 3x zdar.. :) Ale u vas je uz vse tak krasne nachystano, ze Jezisek by mohl priletet klidne uz i dnes vecer :)
      Pusu vam vsem.

      Vymazat
  2. Markétka, darčeky budú krásne pobalené. Ja tiež plánujem tento rok baliť tak prírodne jednofarebný biely papier, povrázok a niečo zelené k tomu. Pobalené ešte nemám,ale i k tomu príde. Andrea

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Andrejko, toho jsem se take chtela drzet, ale nakonec prece jen trosku barvicek bude. Vilince muz koupil cerveny papir s Dedou Mrazem, takze i kdybych chtela sebe vic... prirodni to letos az tak nebude :) treba az bude vetsi :)

      Krasne a pohodove svatky.

      Vymazat
  3. Tak já nemám ještě ani všechny dárky...na poslední chvíli jedu v neděli do Prahy. A balím až na štědrý den. Měla bych se polepšit, když vidím, jak to máš krásně připraveno :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nekdy jsou ty posledni chvile ty nejlepsi... :)
      Krasne pripraveno.. to, mozna ano.... ale ciste z praktickych duvodu nemuze byt o dekorovani pred Stedrym dnem ani rec... mala je jak Supermanka.. lita nam tu vsude, takze by po jejim zasahu nezustal kamen na kameni :)
      Krasne Vanoce Jani.

      Vymazat
  4. nie, nemám....
    ale ja mám balenia málo, tak nestresujem...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A tak to ma byt, Janka.
      Zadny stres :) thumb up

      Krasnou vanocni atmosferu vam vsem.

      Vymazat
  5. Ja nebalim, davam do darcekovej tasky, na balenie nemam nervy a potom by mi to bolo luto, ked to aj tak deti potrhaju, takto to len z tasky vysypu a je sv. pokoj :)
    inak obdivujem tie sisky na konariku, pozerala som aj u nas :( bezvysledne, na konariku takto nemame, ...asi nehladam dobre :(....
    Aj ja som chcela tie stitky, ale tento rok to nevyda, pokazila sa nam tlaciaren, takze si to vynahradim nejako inak :)
    Krasny predvianocny cas prajem :) Lucka
    http://trendesso.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  6. Ještě mi jich pár chybí a zabaleno nemám. Dnes jsem byla v centru Prahy, ale nějak jsem neměla náladu nakupovat. Zkusím to zítra :-) Moc pěkný nápad s kartičkou! Hezký víkend!

    OdpovědětVymazat