23. dubna 2014

New in my home

Ma laska k black&white porad roste a ziskava na intenzite. Stale si rikam, ze ted uz to musi prijit. Omrzi me, prestane se mi libit a ja presedlam na jineho kone, ale kdepak. 

Tak moc me bavi jeji vsestrannost a nepreberne mnozstvi kombinaci a stylu, ktere prave s cernou muzete vytvorit. 

Libi se mi tak moc, ze i nove kousky u nas doma nemohly mit jinou barvu nez cernou. V mem pripade tedy cerno-bilou.

 Kähler vaza, drevena ruka a svicen od Hay na uzasnem krizovem tacu od Pii Wallen a  par polstaru v cernem kosi... tak to mam ted rada. 

Upoustim od slozitych dekoraci a zamerne vyhledavam styl, ktery je minimalisticky, prakticky a nadcasovy. Vnitrne citim, ze se potrebuju kochat temi designovymi skvosty a ne slozite premyslet, jak je nadekorat.
Vychutnavam si jejich spolecnost a bavi me se na ne koukat. Jen tak. 






















 Mate take doma vec, kterou se kochate. Za kterou jste vdecni a mate radost, ze ji mate?
Podelte se...



Krasnou stredu a moc pozdravu vam vsem.


Marketa

18 komentářů:

  1. Markétka, presne o tom som aj ja minule premýšľala, že kedy ma tá čierno-biela omrzí. Ale zatiaľ sa ma drží zuby-nechty. Mám rada tento neutrálny základ. Inú farbu si sem-tam pridám nejakým doplnkom. Musím priznať, že dizajnových kúskov nemám veľa, ale vždy ma poteší, keď prerobím ku svojmu obrazu niečo staré.Mám tiež kovový kôš na vankúše, ktorý vznikol z obalu 50 litrovej fľaše na víno. A takýmto spôsobom vznikne môj dizajnový kúsok, ktorý zbožňujem. Nech žije čierno-biela. Andrea

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Andrejko, ja nad tim premyslim skoro denne :) a jsem rada, ze je nas vic. Jako zaklad je cernobila naprosto genialni.. nekdo zustava u zakladu, jako treba ja.. a nekdo si s kombinovatelnosti techto dvou barev jeste vyhraje. Kos z demizonku musi vypadat uzasne .. ona i ta samotna ''flasa'' je porad in ... skvely napad.

      Moc dekuji za milou navstevu a budu se tesit u Tebe.

      Vymazat
  2. Markét, já jich mám v plánu mnoho a uvidíme co z plánu se vyplní...Krasné obrázky, hezký večer Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni.. ty si urcite taky ty sve plany a sny pomalu, ale jiste plnis... :) musim jit kouknout k Tobe na blog... urcite budou nejake novinky. At se brzy nejakou skvelou vec podari ukoristit :)

      Vymazat
  3. Markétko, momentálně se nejvíce kochám plakátem Monumental Guide to New York, který jsem si nedávno pořídila a po kterém jsem velmi toužila, k tomu mám na komodě už jen velikou skleněnou vázu, černý tác Pia Wallen a jeden minimalistický svícen. Miluju nepřeplácanost, takže pro mě je to víc než dost. A kochám se tvým Hay svícnem, ten by se mi velice hodil, je nádherný!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pavli, ten bych taky jednou chtela vlastnit <3 Svicen byl dobra volba.. jeste jsem uvazovala o medenem, ale cerna mi prisla lepsi ... znas me. :) Kdyz ona je proste ta cerna nejlepsi ...
      Velke diky za navstevy a hezky ctvrtek

      Vymazat
  4. Markétko nádhera! Jsou tak dokonalé a fotogenické, že vypadají vždy skvěle. Na ručku se chystám a kochám se u Tebe! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, Sari.. jsou :) Ruku urcite porid... krom toho, ze vypada uzasne je i strasne hebka na omak :) vazne
      Zdravim a hezky ctvrtek

      Vymazat
  5. Ahoooj Marketka,
    neskutocna krasa a ver mi, ze cierno - biela sa ti neomrzi nikdy, ak by nejake pastelove farby k nim trosku na ozivenie pribudli, ale inak, ak niekto ciernej a bielej prepadne, podla mna sa to bude drzat dooooost dlho,
    a inak super veci si ukoristila, ja tiez tuzim po niecom od Kahler, snad si nieco ulovim :)
    maj sa krasne :)
    Lucka
    http://trendesso.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, to jsem moc rada, ze se libi. A mas pravdu.. tak snadno a lehce se daji kombinovat s jinymi barvami. Never ending story...
      Kahler je vazne moc fajn. Ta zavislot zacala take pomalinku .. nejdriv vazicka, domecek, par misek do kuchyne az jsem pak musela mit i tu velkou vazu :) Jsem si jista, ze s Kahler budes spokojena.. preji Ti, at je to brzy.

      Krasny start do noveho tydne a moc a moc pozdravu

      Marketa

      Vymazat
  6. Krásné sobotní ráno milá Markétko,
    nádherné fotografie a musím říct nádheráááá....vše k sobě krásně ladí a zapadá miluji tvůj cit pro detail.Krásný víkend zdraví Adéla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Adelko, ty jsi proste ma duse :) jsem moc rada, ze se Ti libi. Potesila si me... Pekne nedelni odpoledne vam vsem.

      Vymazat
  7. Jeeee, ručičku už dlouho plánuju koupit a uplně jsem na ní zapomněla! :)
    Je to tak úžasná dekorace :)
    Koš je uplně perfektní!

    OdpovědětVymazat
  8. Kos i rucku mam take v planu, tak snad to vyjde ;-)

    OdpovědětVymazat
  9. Markétko, nádhera ..... krásné fotky ..... já se momentálně kochám u renovace skříně, je den ode dne krásnější !!!! Marki

    OdpovědětVymazat
  10. Dobrý den Markéto, fandím vašemu blogu, váš styl a nápady jsou pro mne velkou inspirací. Nebude to příliš osobní, když se zeptám, co znamená "mit liv er smuk"? Jěště bych se ráda zeptala, odkud máte ten úžasný drátěný koš s polštářem. Děkuji za odpověď a těším se na vaše další dekorace a příspěvky. Šárka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doby den Sarko.
      Moc Vam dekuji za mila slova, ta vzdy potesi... a jak :)
      Mit liv er smukt znamena v prakladu ''muj zivot je krasny'' . A uprimne jsem si lepsi nazev pro svuj blog nemohla vybrat.
      Kos je z jednoho danskeho obchodu Netto, ale v nabidce jej maji i napr Fermliving nebo Bloomingville... Kos muze slouzit samostatne jako kos nebo prikoupenim vika take jako ''konferencni stolek''. Je i v bile nebo pudrove barve.. a v CR je urcite najdete v nabidce internetoveho obchodu Nordic Day.

      Jeste jednou velke diky za navstevu a budu se tesit

      Marketa

      Vymazat
  11. Blogging is the new poetry. I find it wonderful and amazing in many ways.

    OdpovědětVymazat